Informatie

ATTC staat voor Auto Technisch Trainings Centrum en is gelegen aan de Thermiekstraat 4a te Nuth. Vanuit deze trainingslocatie bieden wij diverse opleidingen en trainingen aan in de autotechniek.

De opleidingen tot (Bedrijfs)autotechnicus, Eerste (bedrijfs)autotechnicus en Technisch specialist worden in samenwerking met Gilde Opleidingen aangeboden, waardoor men na het afronden van de opleiding een erkend diploma ontvangt. Door onze kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht voor de leerlingen maken wij het verschil. Kijk voor een overzicht van de door ons aangeboden opleidingen onder het kopje 'Deze website' bij 'Opleidingen'.

Naast onze opleidingen bieden wij ook diverse APK-opleidingen aan. Niet alleen de opleiding tot APK-keurmeester maar ook een opfriscursus voor de APK-bevoegdheidsverlenging kan bij ons gevolgd worden.  Informeer ook naar onze EVC-procedure, waarbij er op basis van uw praktijkhandelen een niveau bepaling gegeven wordt.

Op de hoogte blijven van de technische ontwikkelingen binnnen uw vakgebied? Kijk dan eens naar onze technische trainingen, waarin we altijd de laatste technische ontwikkelingen meenemen.

Interesse in een opleiding of technische training? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.