Opleidingen

Wij helpen je verder in de mobiliteitsbranche

HomeOpleidingenAllround technicus voertuigen en mobiele werktuigen

Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen

Door onze aanpak op het gebied van lesgeven en begeleiding zal een hoge mate van kwaliteit gewaarbord zijn. Deze opleiding wordt overdag gegeven.

Alle lessen en toetsen vinden in onze trainingslocatie in Nuth plaats, het praktijkexamen zoals gebruikelijk bij IBKI in Nieuwegein.

Wat is BBL?
De BBL is de beroepsbegeleidende leerweg (praktijk en leren).

De leerling werkt bij een bedrijf of een instelling voor de beroepspraktijkvorming.
De leerling combineert 1 dag school met 4 dagen werken.
De leerling dient zelf een erkend bedrijf of instelling te vinden waar hij of zij gaat werken.

Wat is BPV?
De beroepspraktijkvorming (BPV) is het onderdeel van de opleiding waarin je werkt. Tijdens deze beroepspraktijkvorming word je begeleid door een erkende leermeester.

Het leerbedrijf werkt samen met ATTC om de cursist te begeleiden en te beoordelen. Regelmatig vindt een evaluatie plaats in het bedrijf waarbij de leerling en de leermeester betrokken zijn.  Op deze wijze garanderen wij het maximale rendement voor de leerling.

Toelatingseisen
Om in te stromen op niveau 3 Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen moet de leerling in het bezit zijn van een erkend diploma
Basis technicus voertuigen en mobiele werktuigen (niveau 2).
Ben je niet in het bezit van deze diploma’s en wil je toch graag een niveau 3 opleiding volgen? Vraag dan naar de mogelijkheden die EVC (Erkenning Verworven Competenties) biedt!

Kosten en subsidiemogelijkheden
Door de opleiding in samenwerking met Gilde opleidingen aan te bieden zijn de kosten conform de richtlijnen van het ministerie. Wanneer je 18 jaar of ouder bent aan de start van de opleiding, betaal je het wettelijk bepaalde lesgeld. Onder de 18 jaar wordt er geen lesgeld betaald. Daarnaast komen er kosten bij voor lesmiddelen zoals de boeken. Voor bedrijven die deze kosten overnemen zijn er via stichting OOMT subsidiemogelijkheden.

Meld je nu aan!
Zie je deze opleiding helemaal zitten?
Aanmelden is gemakkelijk.

Klik op onderstaande link voor digitaal aanmelden.

Digitaal aanmelden

Let op! Invullen via de site van Gilde opleidingen, kies voor locatie:

Plaats: NUTH
School: ATTC        Auto Technisch Trainings Centrum

Eventueel kun je telefonisch of per mail de aanmeldkaart opvragen bij ATTC. Ook kun je met ons contact leggen via het contactformulier op onze website.

Nadat je je hebt aangemeld voor de opleiding, nodigen we je uit voor een intakegesprek. We bespreken dan jouw studiekeuze en regelen de rest van je inschrijving.

Wij helpen je verder in de mobiliteitsbranche.
Het erkend technisch trainings centrum voor opleidingen & trainingen in de autotechniek.

Persoonlijk advies.

Persoonlijk
advies.

Een passende oplossing voor jouw opleidingen & trainingen in de autotechniek. Wij helpen jou graag verder, neem vrijblijvend contact op.

  • Thermiekstraat 4a
    6361 HB  Nuth

  • info@attc.nl

  • 045 – 577 88 00