ATTC

Dé grootste aanbieder in Limburg

HomeOver ATTC

Het erkend technisch trainings centrum voor opleidingen & trainingen in de autotechniek.

ATTC staat voor Auto Technisch Trainings Centrum en is gelegen aan de Thermiekstraat 4a te Nuth. Vanuit deze trainingslocatie bieden wij diverse opleidingen en trainingen aan in de autotechniek.

De opleidingen tot Autotechnicus en Bedrijfsautotechnicus, Eerste (bedrijfs)autotechnicus en Technisch specialist personenauto en bedrijfsauto worden in samenwerking met Gilde Opleidingen aangeboden, waardoor men na het afronden van de opleiding een erkend diploma ontvangt. Door onze kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht voor de leerlingen maken wij het verschil. Kijk voor een overzicht van de door ons aangeboden opleidingen onder het kopje ‘Deze website’ bij ‘Opleidingen’.

Naast onze opleidingen bieden wij ook diverse APK-opleidingen aan. Niet alleen de opleiding tot APK-keurmeester maar ook een opfriscursus voor de APK-bevoegdheidsverlenging kan bij ons gevolgd worden.  Informeer ook naar onze EVC-procedure, waarbij er op basis van uw praktijkhandelen een niveau bepaling gegeven wordt.

Op de hoogte blijven van de technische ontwikkelingen binnnen uw vakgebied? Kijk dan eens naar onze technische trainingen, waarin we altijd de laatste technische ontwikkelingen meenemen.

Interesse in een opleiding of technische training? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Opleidingen & trainingen die je verder helpen in de mobiliteitsbranche

Opleidingen & trainingen die je verder helpen in de mobiliteitsbranche

APK

Wij verzorgen voor u alle opleidingen en trainingen om keurmeester te worden. Tevens vragen wij voor u het examen bij IBKI aan.

Opleidingen

Door onze aanpak op het gebied van lesgeven en begeleiding in deze MBO opleidingen, zal een hoge mate van kwaliteit gewaarbord zijn.

Trainingen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Naast onze opleidingen, bieden wij ook diverse technische- en praktijktrainingen aan.

Wij helpen je verder in de mobiliteitsbranche.
Het erkend technisch trainings centrum voor opleidingen & trainingen in de autotechniek.

Persoonlijk advies.

Persoonlijk
advies.

Een passende oplossing voor jouw opleidingen & trainingen in de autotechniek. Wij helpen jou graag verder, neem vrijblijvend contact op.

  • Thermiekstraat 4a
    6361 HB  Nuth

  • info@attc.nl

  • 045 – 577 88 00