Trainingen

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

HomeTrainingen

Het erkend technisch trainings centrum voor opleidingen & trainingen in de autotechniek.

In samenwerking met Innovam biedt ATTC de trainingen aan voor APK opleiding en APK bevoegdheidsverlenging. Tevens bieden wij praktijktrainingen aan voor zowel BBL- en BOL leerlingen. Dat betekent dat wij volgens de lesmethodes en met de programma’s van Innovam werken.

Dat heeft veel voordelen: je bent er zeker van dat je training van hoge kwaliteit is. De praktijktrainingen voor BBL- en BOL leerlingen sluiten bovendien aan op de behoefte van het leerbedrijf. Daar heeft iedereen voordeel van.

Op de hoogte blijven van de technische ontwikkelingen binnnen uw vakgebied? Kijk dan eens naar onze technische trainingen, waarin we altijd de laatste technische ontwikkelingen meenemen. Dit helpt je om beter te begrijpen wat de risico’s zijn, zodat je weet hoe je veilig met deze voertuigen kunt werken.

Begeleid je een BBL- of een BOL leerling, neem dan vrijblijvend contact op voor aanvullende informatie met betrekking tot praktijktrainingen.

Wij helpen je verder in de mobiliteitsbranche.
Het erkend technisch trainings centrum voor opleidingen & trainingen in de autotechniek.

Persoonlijk advies.

Persoonlijk
advies.

Een passende oplossing voor jouw opleidingen & trainingen in de autotechniek. Wij helpen jou graag verder, neem vrijblijvend contact op.

  • Thermiekstraat 4a
    6361 HB  Nuth

  • info@attc.nl

  • 045 – 577 88 00