Opleidingen

Wij helpen je verder in de mobiliteitsbranche

Eerste Bedrijfsauto Technicus

Door onze aanpak op het gebied van lesgeven en begeleiding zal een hoge mate van kwaliteit gewaarbord zijn. Deze opleiding wordt overdag gegeven. Alle lessen en toetsen vinden in de regio plaats, het praktijkexamen zoals gebruikelijk bij IBKI in Nieuwegein.

Wat is BBL?
De BBL is de beroepsbegeleidende leerweg (praktijk en leren).
De leerling werkt 4 dagen bij een bedrijf of een instelling voor de beroepspraktijkvorming en combineert dit met 1 dag school bij ATTC.
De leerling dient zelf een erkend bedrijf of instelling te vinden waar hij of zij gaat werken.

Wat is BPV?
De beroepspraktijkvorming (BPV) is het onderdeel van de opleiding waarin je werkt. Tijdens deze beroepspraktijkvorming word je begeleid door een erkende leermeester.  Het leerbedrijf werkt samen met ATTC om de cursist te begeleiden en te beoordelen. Regelmatig vindt een evaluatie plaats in het bedrijf waarbij de leerling en de leermeester betrokken zijn. Op deze wijze garanderen wij het maximale rendement voor de leerling.

Toelatingseisen
Om in te stromen op niveau Eerste bedrijfsautotechnicus (niveau 3)  moet de leerling in het bezit zijn van een erkend diploma Autotechnicus of Bedrijfsautotechnicus.  Ook het diploma Werktuigbouwkunde geeft toelating tot de opleiding.
Ben je niet in het bezit van deze diploma’s en wil je toch een opleiding op niveau 3 volgen? Vraag dan naar de mogelijkheden die EVC (Erkenning Verworven Competenties) biedt!

Kosten en subsidiemogelijkheden
Door de opleiding in samenwerking met Gilde opleidingen aan te bieden zijn de kosten conform de richtlijnen van het ministerie. Wanneer je 18 jaar of ouder bent aan de start van de opleiding, betaal je het wettelijk bepaalde lesgeld. Onder de 18 jaar wordt er geen lesgeld betaald. Daarnaast komen er kosten bij voor lesmiddelen zoals de boeken. Voor bedrijven die deze kosten overnemen zijn er via stichting OOMT subsidiemogelijkheden.

Meld je nu aan!
Zie je deze opleiding helemaal zitten?
Aanmelden is gemakkelijk. Je hoeft alleen maar een aanmeldkaart in te vullen.

Klik op onderstaande link voor digitaal aanmelden.

Digitaal aanmelden

Let op! Invullen via de site van Gilde opleidingen, kies voor locatie:

Plaats: NUTH
School: ATTC        Auto Technisch Trainings Centrum

Eventueel kun je telefonisch of per mail de aanmeldkaart opvragen bij ATTC. Ook kun je met ons contact leggen via het contactformulier op onze website.

Nadat je je hebt aangemeld voor de opleiding, nodigen we je uit voor een intakegesprek. We bespreken dan jouw studiekeuze en regelen de rest van je inschrijving.

Wij helpen je verder in de mobiliteitsbranche.
Het erkend technisch trainings centrum voor opleidingen & trainingen in de autotechniek.

Persoonlijk advies.

Persoonlijk
advies.

Een passende oplossing voor jouw opleidingen & trainingen in de autotechniek. Wij helpen jou graag verder, neem vrijblijvend contact op.

  • Thermiekstraat 4a
    6361 HB  Nuth

  • info@attc.nl

  • 045 – 577 88 00