Open dag

Zaterdag 25 november 2023 tussen 10.00 en 15.00 uur

Denk je na over een carrière in de autotechniek?

Bij ons is het mogelijk om een MBO opleiding op niveau 2, 3 en 4 te volgen. In samenwerking met Gilde opleidingen bieden wij de BBL opleiding basistechnicus, allroundtechnicus en technisch specialist aan.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom naar onze open dag en laat je informeren over de mogelijkheden. Zet 25 november 2023 in je agenda en hopelijk zien we je dan op onze open dag tussen 10.00 en 15.00 uur.

Ook mensen die bijgeschoold willen worden kunnen langskomen om zich te verdiepen in alle mogelijkheden en eventuele vragen te stellen.

Wie is ATTC?

Wie is ATTC?

ATTC is hét Auto Technisch Trainingscentrum in jouw regio.

De technische trainers en docenten zijn Hans Schaeks, Berny van de Kraats en Dave Ubachs. Door hun jarenlange ervaring zowel in de werkplaats maar ook voor de klas zijn zij in staat om trainingen en opleidingen te verzorgen van een kwalitatief hoog niveau, met een goede mix tussen theorie en praktijk. Door te luisteren naar de studenten weten zij waar de knelpunten liggen, door de juiste begeleiding worden deze knelpunten omgezet in leermomenten. Door ook nauw contact te houden met het bedrijfsleven weten ze ook wat daar speelt en wat er in de werkplaats van een student wordt verlangd en kunnen dus ook hier op in spelen.

Bij ATTC kun je terecht voor de opleidingen:

  • Auto technicus

  • Bedrijfsauto technicus

  • Eerste auto technicus

  • Eerste bedrijfsauto technicus

  • Technisch specialist

ATTC geeft zowel de theorie- als de praktijktraining in het trainingscentrum te Nuth. Hier beschikt ATTC over ruim opgezette, moderne theorie- en praktijkruimtes waarbij gebruik gemaakt wordt van zeer moderne voertuigen, uitgerust met de laatste geavanceerde technieken.

Opleidingen & trainingen die je verder helpen in de mobiliteitsbranche

Opleidingen & trainingen die je verder helpen in de mobiliteitsbranche

Opleidingen

Door onze aanpak op het gebied van lesgeven en begeleiding in deze MBO opleidingen, zal een hoge mate van kwaliteit gewaarbord zijn.

Trainingen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Naast onze opleidingen, bieden wij ook diverse technische- en praktijktrainingen aan.

APK

Wij verzorgen voor u alle opleidingen en trainingen om keurmeester te worden. Tevens vragen wij voor u het examen bij IBKI aan.

Wij helpen je verder in de mobiliteitsbranche.
Het erkend technisch trainings centrum voor opleidingen & trainingen in de autotechniek.

Persoonlijk advies.

Persoonlijk
advies.

Een passende oplossing voor jouw opleidingen & trainingen in de autotechniek. Wij helpen jou graag verder, neem vrijblijvend contact op.

  • Thermiekstraat 4a
    6361 HB  Nuth

  • info@attc.nl

  • 045 – 577 88 00